Доступність посилання

ТОП новини

Наступним суперником Володимира Кличка може стати легендарний американський боксер Евандер Голіфілд


Геннадій Мороз Київ, 24 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Володимир Кличко, незважаючи на травму руки в останньому матчі проти американця Брюстера, планує знову вийти в ринг ще в нинішньому році. Чемпіон світу у надважкій вазі, за версією міжнародної федерації Боксу IBF (Ай Бі Еф), пообіцяв черговий захист власного титулу не пізніше грудня цього року.

Після вельми успішного захисту чемпіонського титулу в останньому поєдинку 7 липня Володимир Кличко планував об’єднавчий бій з переможцем бою між узбеком Чагаєвим та росіянином Ібрагімовим. Цей матч за чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) та Всесвітньої боксерської організації (WBO) відбудеться 13 жовтня у Москві.

Майбутньому суперникові молодшого Кличка знадобилося б кілька місяців на відновлення і підготовку до зустрічі з Володимиром. Оскільки простоювати без діла українець не бажає, він планує провести черговий захист власного титулу приблизно в листопаді-грудні цього року. Серед імовірних суперників Кличко назвав Евандера Голіфілда. 44-річний американський ветеран боксу після повернення на професійний ринг вже здобув 4 перемоги і неодноразово виголошував наміри на чемпіонський поєдинок.

Іншими опонентами для 30-річного Володимира можуть стати добре знайомі обом братам Корі Сандерс і Хасим Рахман. Останній майже рік тому доволі несподівано програв чемпіонський титул Всесвітньої Боксерської Ради (WBC) росіянинові Маскаєву. З того часу американець провів лише один бій, перемігши в підсумку свого співвітчизника Тауруса Сайкса. Володимир Кличко не виключив, що свій наступний матч цілком ймовірно проведе на Україні.

Олена Бондаренко в новому рейтингу WTA посідає вже 21 місце в світі

Олена Бондаренко продовжує встановлювати нові тенісні рекорди України. В оновленому рейтингу Міжнародної федерації тенісу (WTA) харків’янка продовжила поступальний рух на гору і нині вона вже 21 ракетка світу.

Попереднє досягнення належало Наталі Медведєвій, яка чотирнадцять років тому була 23-ю в рейтингу. На думку переважної більшості фахівців, Олені Бондаренко цілком до снаги ще до кінця нинішнього року пробитися до чільної десятки найсильніших тенісисток планети.
XS
SM
MD
LG