Доступність посилання

ТОП новини

Із грязі в князі... Чи можна в Україні перетворитися із Попелюшки на Принцесу?


ГЛАС НАРОДУ: /images/photo/question_50.jpg Українська мрія Попелюшки: /images/photo/SL_03.08.2007_n1.jpg Аня, ПР-менеджер: - Критерії чоловіка – це висока інтелектуальність, почуття гумору, внутрішня краса... Щоб в очах були іскорки... /images/photo/SL_03.08.2007_n2.jpg Інна, танцівниця: - Ой, він повинен бути обов’язково красивим, іншої національності, багатим, розумним. /images/photo/SL_03.08.2007_n4.jpg Володимир, бізнесмен: - В першу чергу – характер, внутрішні якості, доброта. Зовнішність також вносить свої корективи. Дівчина має стежити за собою. /images/photo/SL_03.08.2007_n5.jpg Наталія, страховик: - Він повинен бути чесним, турботливим. Повинен бути перспективним, а гроші тоді будуть. Ні зовнішність, ні вік не мають значення. /images/photo/SL_03.08.2007_n6.jpg Максим, школяр: - Вона повинна бути гарною, також повинна розбиратися в музиці. Також має бути доброю. Марічка Набока, Сашко Лащенко У Франції сімнадцятого століття мадемуазель Попелюшка навіть не підозрювала, що влаштуватися в житті можна одразу, не марнуючи роки на очікування кращого життя. Не підозрювала вона й про те, що її шлях будуть намагатися пройти тисячі дівчат і хлопців по всьому світі. Бо нині в світі можливостей як для стрімких успіхів, так і для стрімких втрат набагато більше. Тож сьогодні досліджуємо, чи можна в Україні перетворитися із Попелюшки на Принцесу? І що робити Попелюшці, щоб потім її “Мерседес” знову не став гарбузом?

Йти шляхом...

"Нєравний брак", В. Пукірєв, 1860
Наталя народилася у місті Єнакієвому, на Донеччині. Підкорення столиці дівчина почала з роботи секретарки досить відомого політика. Потім – роман із іншою впливовою людиною, і зрештою – звання міс України. Красуня в Києві познайомилася з 70-літнім американським мільйонером і вийшла за нього заміж. Вони прожили 4 роки разом, і цей дідусь помер від старості, залишивши їй спадок. Їй дісталися мільйони. Зараз вона живе в Нью-Йорку. У її багатого чоловіка залишилися діти, онуки, які намагалися і досі намагаються (судовий процес іде) відсудити якусь частину спадку. “Але вони ще не знають, з ким вони зв’язалися. Дівчина з Єнакієва, яка мала в руках мільйони, так їх просто не віддасть,” – твердить її знайомий Сергій, який і переповів “Звукам” цю історію.

Олексій Удовицький, шеф-редактор програми "Неймовірні історії кохання" на телеканалі СТБ, розказав нам ще одну історію українки, котра також побралася із заокеанським багатієм та пройшла класичний шлях Попелюшки. Вона вчилася на економіста, деякий час працювала в адміністрації Президента консультантом чи помічником, і думала, що буде будувати кар’єру в цьому напряму, але несподівана зустріч на вулиці – і вона потрапляє в модельний бізнес, їде в Америку, зустрічає мільйонера українського походження, одружується. Зараз вона створила благодійний фонд і допомагає американським та українським дітям, що хворіють на рак.

І пройти його...

Наречена іспанського принца - телеведуча
Нинішні принци не роблять трагедії з мезальянсів. Наприклад, іспанський спадкоємець корони закохався в просту журналістку Летісію. Допомогло, напевно, її прізвище – Рокосолано. Познайомилися вони, можна сказати, на роботі – обидва розплутували причини екологічної катастрофи. Невдовзі після знайомства було весілля, яке відбувалася в присутності 15 глав іноземних держав. Також була запрошена пара, яка одружилася на тиждень раніше – Кронпринц Данії Фредерік та його дружина- австралійка, агент з нерухомості.

Депутат парламенту Швеції від правлячої партії...Дружина курда із Сирії... Уродженка одного із сіл Хмельницької області... Все це – про українку Марію Хассан (у дівоцтві Заїка). Познайомившись у Київському університеті із іноземцем, вона переїхала з ним до Швеції. І стала там громадською діячкою, депутатом парламенту.

Але зробила вона це сама, жоден принц чи король їй не допомагав.

Аудіозапис програми. Перша частина:

Аудіозапис програми. Друга частина:
XS
SM
MD
LG