Доступність посилання

ТОП новини

Відновлювальні роботи на Волині після липневого урагану майже завершені, триває відновлення після шквалу на Буковині


Ураганний вітер i грозові дощі пройшли в семи районах Волинської області 22 липня; шквалистий вітер 30 липня охопив чотири райони Чернівецької області.

За станом на суботу в Волинській області відновили 2632 будівлі, залишилося відновити 70, повідомило Міністерство з надзвичайних ситуацій.

В області повністю відремонтували всі 36 шкіл і 3 дитсадки, пошкоджені вітром.

Відновили електропостачання і телефонний зв’язок у всіх населених пунктах. Не приєднані до електромережі залишалися тільки приватні житлові будинки, де ще вели ремонтні роботи.

Водночас у Чернівецькій області на суботу повністю відновили електропостачання 14 населених пунктів, відремонтували 1200 будівель, повідомляє МНС.

Унаслідок ураганного вітру i грозових дощів 22 липня в семи районах Волинської області було знеструмлено 176 населених пунктів, пошкоджено 2700 будинків, 95 ліній електропередач i 885 трансформаторних підстанцій. На території області вітер повалив близько 300 гектарів лісу.

У Чернівецькій області шквалистий вітер 30 липня перервав електропостачання 14 населених пунктів у чотирьох районах, а в 9 населених пунктах області пошкодив покриття на 2 тисячах будинків.
XS
SM
MD
LG