Доступність посилання

ТОП новини

В заключному матчі 4 туру Чемпіонату України з футболу «Дніпро» у Києві переграв столичне «Динамо» 3 : 1


Геннадій Мороз Київ, 6 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Найтитулованіший футбольний клуб України київське «Динамо» продовжує лихоманити. До трьох нічиїх на старті сезону чинні чемпіони додали ще й поразку. В заключному матчі 4 туру динамівців у столиці нокаутував нинішній лідер чемпіонату «Дніпро».

З перших хвилин матчу з «Дніпром» київське «Динамо», сповнене бажанням реабілітуватися за стартові невдачі, заходилося доводити випадковість трьох нічиїх на початку сезону. І винагородою за стартову активність господарів став гол Сергія Реброва. Лідер і капітан динамівців відзначився вже на 8 хвилині. Надалі «Динамо» мало кілька непоганих нагод щоби розвинути цей успіх. Одначе, відзначитися господарям більше не судилося.

Вже наприкінці першого тайму «Дніпро» повністю оговтався і впродовж лише двох хвилин перевернув ситуацію на полі з ніг на голову. Завдяки результативному дублеві Віталія Самодіна гості пішли на перерву вже ведучи в рахунку 2 : 1. По перерві підопічні Олега Протасова завдяки зусиллям Андрія Вороб’я вразили ворота динамівців втретє. Завдяки чому «Дніпро» повною мірою довів небезпідставність власних претензій на лідерство в нинішньому Чемпіонаті. У Києві дніпряни виграли з рахунком 3 : 1 і зі стовідсотковим результатом продовжують одноосібно очолювати турнірну таблицю.

Натомість, «Динамо» міцно застрягло на протилежному полюсі чемпіонату. Після 4 матчів у доробку найтитулованішого клубу України лише 3 очка і сенсаційна 14 позиція в «турнірці».

Натомість, «Шахтар» хоч і зі скрипом, але таки вирвав перемогу в «Закарпаття». Долю матчу в Ужгороді вирішив єдиний і вирішальний гол. На 81 хвилині у складі «Шахтаря» відзначився Брандао. З тим же рахунком 1 : 0 на користь гостей закінчився й третій матч у неділю. Одеський «Чорноморець» в Охтирці переграв місцевий «Нафтовик».

Чергові матчі Чемпіонату відбудуться цими вихідними. Ну а вже у середу «Шахтар» продовжить свої виступи в другому раунді кваліфікації до Ліги Чемпіонів. У Донецьку «гірники» прийматимуть вірменський «Пюнік». Перший матч цих суперників у Єревані закінчився упевненою перемогою «Шахтаря» 2 : 0.

В поєдинку за Суперкубок Англії «Манчестер Юнайтед» в серії післяматчевих пенальті переграв лондонський «Челсі»

Нинішній клуб Андрія Шевченка лондонський «Челсі» в неділю програв свій перший трофей нинішнього сезону. В поєдинку за суперкубок Англії після 1 : 1 в основний час «Челсі» в серії післяматчевих пенальті програв своєму найбільш принциповому суперникові «Манчестер Юнайтед».

Українець участі в матчі на славнозвісному стадіоні «Вемблі» не брав. Більше того, з незрозумілих поки що причин Андрій Шевченко не потрапив навіть до заявки на гру.
XS
SM
MD
LG