Доступність посилання

ТОП новини

Міліція обіцяє 50 тисяч за маніяка, якого уже упіймали?


Володимир Притула Сімферополь, 07 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Кримська міліція обіцяє 50 тисяч гривень за інформацію, яка дозволить встановити особу, який, як підозрюють, убив трьох і поранив одну жінку в Євпаторії. Про це повідомив Центр громадських зв’язків Головного управління МВС України в Криму. Втім, за неофіційною інформацією, правоохоронці уже затримали підозрюваного, який «обгрунтовано підозрюється» у цих злочинах.


Одразу кілька кримських мас-медіа повідомили із посиланням на міліцейські джерела, що правоохоронці затримали особу, яку вважають саме тим «євпаторійським маньяком». Його жертвами з 24 травня до 29 липня стали три молоді жінки. Ще одній дивом після нападу вдалося вижити. На тілах загиблих правоохоронці виявили сліди задушення і від 10 до 14 ножових поранень у спину, живіт і груди.

Після вжитих оперативних заходів підозрюваного у цих вбивствах затримали ще 2 серпня, але досі триває слідство і очікуються результати біологічних експертиз, тож офіційно про це не говорять, обмежуються лише повідомленням, що правоохоронці перевіряють на причетність до вбивства кількох осіб.

Неофіційна ж інформація така: затриманий – 48-літній місцевий мешканець, міцної статури, зростом близько 180 сантиметрів. За тими ж даними, він уже підтвердив свою участь у двох убивствах та одному нападі. Міліцейські психологи припускають, що причиною, яка штовхнула чоровіка на ці вбивства, стала особиста драма. Мовляв, дві попередні дружини підозрюваного його зрадили і покинули. Вірогідно, це і стало провідним мотивом для такої помсти.

Водночас, правоохоронці продовжують розслідування одного із вбивств жінки, що сталося 29 липня і яке підозрюваний на себе не бере. Щоб пришвидшити слідство, міліція обіцяє 50 тисяч гривень за інформацію, яка дозволить встановити особу чи осіб, які причетні до цих злочинів. До речі, уже після того, як гаданий зловмисник був затриманий, 6 серпня в Євпаторії сталося ще одне вбивство жінки. Але міліція закликає не панікувати, бо, цитую: “характер завданих поранень свідчить про те, що ця жертва не має відношення до попередніх нападів на жінок”, кінець цитати.
XS
SM
MD
LG