Доступність посилання

ТОП новини

У заключному матчі 6-го туру Чемпіонату України столичне «Динамо» з рахунком 7 : 3 розгромило львівські «Карпати»


Геннадій Мороз Київ, 20 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua—Рекордним за результативністю став останній поєдинок 6 туру Чемпіонату України з футболу між київським «Динамо» та львівськими «Карпатами». Команди потішили неабиякою результативністю, на двох забивши 10 голів. А перемогу з хокейним рахунком 7 : 3 здобула столична команда.

В одному лише матчі київське «Динамо» забило більше, аніж у п’яти попередніх іграх нинішнього Чемпіонату. Щоправда, одразу три пропущені м’ячі і надалі свідчать про дірявість оборони Чемпіонів України. А ось «Карпати» після недільного розгрому в Києві опустилися на передостаннє місце. Гірше в нинішній першості виступає лише абсолютний аутсайдер турніру — охтирський «Нафтовик». У шести матчах дебютант ще не забив жодного гола і здобув жодного очка.

У суботу на 63 році життя в Одесі раптово помер Віктор Прокопенко

Донецький «Шахтар» на учорашній матч із харківським «Металістом» виходив пригнічений звісткою про смерть Віктора Прокопенка. Заслужений тренер України й сусідньої Росії раптово помер у суботу в Одесі. 62-річний фахівець за свою тренерську кар’єру цілком успішно очолював одеський «Чорноморець» і той таки «Шахтар», а також російські «Ротор» з Волгограда і московське «Динамо». Віктор Прокопенко очолював національну збірну України в дебютному для команди матчі 1992 року проти збірної Угорщини. Останнім часом Віктор Прокопенко працював на посаді спортивного директора донецького «Шахтаря». Своєрідним ушануванням пам’яті Віктора Євгеновича стала перемога «гірників» над непоступливим «Металістом». Бронзового призера попереднього Чемпіонату «Шахтар» здолав у Харкові з рахунком 3 :1.

Шосту поспіль перемогу на старті Чемпіонату здобув дніпропетровський «Дніпро»

Переможну ходу в Чемпіонаті нинішньому продовжив «Дніпро». У звітному турі команда Олега Протасова в Луганську мінімально переграла місцеву «Зорю». Відзначу першу перемогу в сезоні футболістів «Кривбасу», які в Донецьку з тим же рахунком 1 : 0 виявилися сильнішими за «Металург». А також чергову невдачу «Чорноморця». Одесити в Ужгороді поступилися «Закарпаттю» 0 : 2.

22 серпня національна збірна України з футболу проведе у Києві контрольний матч проти команди Узбекистану

Футбольний чемпіонат матиме невеличку перерву. Адже цими днями черговий контрольний матч зіграє національна збірна. Цієї середи підопічні Олега Блохіна у Києві поміряються силами зі збірною Узбекистану. Нагадаю, що вже завтра в столиці стартує також традиційний міжнародний турнір пам’яті Валерія Лобановського. Як і минулого року, почесний Кубок виборюватимуть четвірка молодіжних збірних. У першому півфіналі Україна гратиме з ізраїльськими ровесниками. Іншу пару склали Сербія і Молдова.Переможець меморіалу Лобановського визначиться у четвер.
XS
SM
MD
LG