Доступність посилання

ТОП новини

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» цього року розширив свої межі


Богдана Костюк Київ 31 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – З ініціативи британської корпорації ВВС, 1 вересня у Лондоні вперше змагатимуться і танцювальні дуети. Конкурс презентуватиме відомий у Британії телеведучий Ґрем Нортон, який називає це феєричне змагання «природним партнером пісенного конкурсу».

Україна разом з п’ятнадцятьма країнами Європи також змагатиметься на «Танцювальному Євробаченні». Пару-переможницю українського танцювального конкурсу «Євробачення 2007» визначили глядачі 1-го Національного телевізійного каналу. Кращими стали Юлія Окропірідзе та Ілля Сидоренко.

Дізнавшись про перемогу, Юлія відразу пообіцяла зробити усе, щоб «Танцювальне Євробачення» завітало і до Києва: «Сподіваємося, що усім глядачам сподобається, і буде яскраве шоу. Це я вам обіцяю!».

Пара Сидоренко – Окропірідзе не новачки у танцювальних конкурсах. Вони танцюють разом три роки, отримали звання майстрів спорту України зі спортивного танцю, неодноразові чемпіони України, фіналісти і призери чемпіонатів Європи і світу зі спортивного танцю. Як каже Ілля, за перемогу на «Танцювальному Євробаченні» вони готові поборотися, адже непогано знають основних суперників: зустрічалися з ними на міжнародних танцювальних конкурсах. Навіть товаришують – з литовськими, російськими і польськими «друзями-суперниками».

«Це буде високий рівень!»

Про пару Сидоренко – Окропірідзе тренер Юрій Зирянок сказав: «Дуже достойно вони, на мій погляд, виглядають. З чисто професійного погляду, я бачу, що вони мають достатньо плюсів для боротьби за лідерство на конкурсі. А щодо професійності учасників, зазначу: сам факт, що це європейські змагання, свідчить про високий професіоналізм і організаторів, і учасників. Це буде високий рівень!».

Ілля та Олена кажуть, що британський проект «Танці із зірками», який в українському варіанті здійснив телеканал «1+1» вщерть наповнив танцювальні студії по цілій країні. Професійних виконавців спортивного танцю пізнають на вулицях. Можливо, у «Танцювального Євробачення – 2007» в Україні з’являться нові кумири.
XS
SM
MD
LG