Доступність посилання

ТОП новини

1 вересня Україна відзначила День знань


У новому навчальному році більш як 350 тисяч дітей пішли в 1 клас.

У новому навчальному році більш як 350 тисяч дітей пішли в 1 клас.

Президент Віктор Ющенко з нагоди Дня знань закликав учнів і студентів пишатися Батьківщиною й ставити перед собою високі цілі: «Перед вами відкриваються широкі життєві шляхи й великі можливості. Докладайте всіх зусиль для наполегливого навчання, ніколи не впускайте в серце зневіру й байдужність, ставте перед собою високі цілі, любіть рідну землю, пишаєтесь нашою Батьківщиною, шанобливо ставтесь до своїх учителів і батьків».

За словами глави держави, майбутнє українського народу залежить від якісної освіти молоді, від залучення найкращого світового досвіду, збереження традицій.

А Прем''єр-міністр Віктор Янукович з нагоди Дня знань побажав учням і студентам сумління й наполегливості в навчанні: «Пам''ятайте, що саме від молоді, від вашого сумління й наполегливості в оволодінні знаннями й набутті навичок для їх подальшого застосування на благо своєї держави залежить доля України».

Віктор Янукович у суботу взяв участь у святі Першого дзвінка, який пройшов в Ялті в першій в Україні «Школі майбутнього».

За словами голови уряду, реалії сьогодення ставлять нові завдання й у цих умовах якісна освіта має вирішальне значення для кожної особистості, яка прагне забезпечити собі гідне життя, стати свідомим і корисним для суспільства громадянином.

Тим часом Голова Верховної Ради V скликання Олександр Мороз з нагоди Дня знань побажав учням і вчителям щастя, здоров''я й успіхів.

За словами спікера, велике значення на сьогодні має вивчення іноземних мов.

Виступаючи у Київській школі, яка спеціалізується з вивчення англійської мови і де у нього навчаються троє онуків, Олександр Мороз висловив жаль, що сам не володіє хоча б англійською.
XS
SM
MD
LG