Доступність посилання

ТОП новини

Українці одні з найкращих на першому танцювальному конкурсі Євробачення


Олекса Семенченко Лондон, 3 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – У британській столиці відбувся перший в історії європейський телевізійний конкурс бальних танців, що його переможців визначили європейські глядачі. Серед 16 пар, що представляли свої країни на танцювальному Євробаченні, українські танцюристи Юлія Окропірідзе та Ілля Сидоренко, чудово виконавши танці «квікстеп» та «гопак плюс пасо-добле», посіли друге місце, зовсім не набагато відставши від переможців з Фінляндії.

Юлія Окропірідзе та Ілля Сидоренко
Слід зазначити, що експерти, які коментували танці на британському каналі Бі-Бі-Сі, що виступив організатором конкурсу, вважали виступ українців незаперечно найкращим. Проте, в тому, що все вирішують глядачі, й полягає родзинка конкурсу, змодельованого на кшталт популярного пісенного Євробачення.

Ою.С: Чи задоволені ви самі результатом, чи все-таки сподівалися на перше місце?

Ю.О.: Ми дуже задоволені результатом. Я вважаю, що ми доклали максимум зусиль і отримали дійсно високий результат як для нашої пари, так і для України.

О.С.: А як сподобалися атмосфера конкурсу, його ідея?

ЮО: Це дуже гарна ідея, бо всі звикли дивитися, або брати участь, у спортивних змаганнях зі спортивних танців. А ця програма більше розрахована на телеглядачів. Атмосфера була просто чудова. Люди тут дуже привітні. Вони нас прийняли щиро й з розпростертими обіймами. Все було просто супер.

О.С.: Чи знаєте, що вас дуже високо оцінили як британські фахівці, так і глядачі, котрі поставили вас на перше місце?

Ю.О.: Так, ми про це знаємо, і це для нас дуже велика честь, що це зробила саме Британія. Адже ця країна є батьківщиною бального танцю. Думаю, це оцінили не лише ми, але й глядачі, що дивилися цей проект. усе буде добре.
XS
SM
MD
LG