Доступність посилання

ТОП новини

МЗС України підтвердило загибель українця в Туреччині і перевіряє інформацію про загибель українців у Демократичній Республіці Конго


В авіакатастрофі в цій центральноафриканській країні, за попередніми даними МЗС, могли загинути двоє громадян України, членів екіпажу транспортного літака. Громадянин України, який загинув у дорожній пригоді з туристичним автобусом у турецькій провінції Анталья, працював гідом.

В авіакатастрофі в цій центральноафриканській країні, за попередніми даними МЗС, могли загинути двоє громадян України, членів екіпажу транспортного літака, який розбився на летовищі міста Ґома.

Це перевіряють посольства України в Кенії, Анголі, Нігерії і Гвінеї, бо в Демократичній Республіці Конго Україна не має свого дипломатичного представництва.

Про загибель в авіакатастрофі чотирьох осіб – членів екіпажу, двох громадян України і двох Грузії – повідомило МЗС Росії з посиланням на своє посольство в африканській країні.

Водночас західні агентства передають із місця аварії, що загиблих вісім, із них п’ять членів екіпажу і троє неповнолітніх дівчат, яких узагалі не мало бути в транспортному літаку.

За даними місцевої влади, з п’яти членів екіпажу один місцевий громадянин, а ще чотирьох назвали «росіянами». Посольство Росії в Демократичній Республіці Конго стверджує, що російських громадян серед загиблих немає.

Тим часом громадянин України, який загинув у дорожній пригоді з туристичним автобусом у турецькій провінції Анталья, працював гідом, повідомило посольство України в Туреччині.
XS
SM
MD
LG