Доступність посилання

ТОП новини

Україна і Данія підписали угоду про технічну підтримку реформування держсектора України


Посол Данії в Україні Уффе Андерссон Балслев заявив, що цей проект реалізовуватиметься з урядом України незалежно від того, яким буде його склад після позачергових виборів. Він також зазначив, що своєю підтримкою уряд Данії хоче допомогти «досягти консенсусу між різними політичними силами в Україні».

За цією угодою на таку підтримку можуть надати 13 мільйонів євро.

Посол Данії в Україні Уффе Андерссон Балслев заявив, що цей проект реалізовуватиметься з урядом України незалежно від того, яким буде його склад після позачергових виборів.

Він також зазначив, що своєю підтримкою уряд Данії хоче допомогти «досягти консенсусу між різними політичними силами в Україні».

Як повідомив начальник Головного управління державної служби Тимофій Мотренко, передбачають, що термін реалізації угоди становитиме чотири роки.

За його словами, кошти будуть надані на підтримку реформ державної служби, що стосуються, зокрема, удосконалення роботи держслужбовців, підготовки «вищого корпусу держслужбовців» чи створення системи електронного уряду.

Він повідомив, що нинішнього року в листопаді надійде перша частина коштів на підготовку технічного завдання, а з майбутнього року почнеться пряме фінансування проектів.
XS
SM
MD
LG