Доступність посилання

ТОП новини

За ініціативою луганської міліції в області створять музей Миколи Щолокова, колишнього міністра внутрішніх справ СРСР


Музей планують створити вже цього року в місті Алмазне, де Микола Щолоков народився 1910 року. Щолоков упродовж шістнадцяти років був міністром внутрішніх справ СРСР, був одружений на доньці генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва. По смерті Брежнєва в МВС виявили чимало зловживань, і Щолокова звільнили з посади. Згодом Микола Щолоков та його дружина Світлана наклали на себе руки.

Музей планують створити вже цього року в місті Алмазне, де Микола Щолоков народився 1910 року, повідомили в Центрі зв’язків із громадськістю УМВС України в Луганській області.

Створити музей запропонував начальник УМВС України в Луганській області Анатолій Науменко. За словами Науменка, Щолоков «відродив вітчизняну міліцію і поставив її на той високий рівень, де вона перебуває до сьогодні», інформує кореспондент Радіо Свобода.

Микола Щолоков упродовж шістнадцяти років був міністром внутрішніх справ СРСР, був одружений на доньці генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва. По смерті Брежнєва в МВС виявили чимало зловживань, і Щолокова звільнили з посади. Згодом Микола Щолоков та його дружина Світлана наклали на себе руки.
XS
SM
MD
LG