Доступність посилання

ТОП новини

Президент закликав підтримати на виборах блок «Наша Україна – Народна самооборона» і назвав його «своєю командою»


Виступаючи в суботу на «Народному вічі» у Львові в перебігу робочої поїздки на Львівщину, Віктор Ющенко також високо оцінив і привітав спільні дії «Нашої України – Народної самооборони» та Блоку Юлії Тимошенко. «Це запорука нашої майбутньої перемоги», – заявив голова держави.

Виступаючи в суботу на «Народному вічі» у Львові в перебігу робочої поїздки на Львівщину, Віктор Ющенко також високо оцінив і привітав спільні дії «Нашої України – Народної самооборони» та Блоку Юлії Тимошенко.

«Це запорука нашої майбутньої перемоги», – заявив голова держави.

У перебігу поїздки Ющенко, крім того, зустрівся з Верховним архиєпископом Києво-Галицьким Української Греко-католицької Церкви кардиналом Любомиром Гузаром і відвідав 14-й Форум видавців у Львові.

Під час перебування в Дрогобичі Президент закликав українців зробити все, щоб вибори 30 вересня відбулися, але не називав прямо конкретні політичні сили, за які, на його думку, варто голосувати. Він лише говорив про переваги формування в наступній Верховній Раді «демократичної більшості».

Увечері в суботу Віктор Ющенко вирушив до Івано-Франківська, де матиме робочу поїздку в неділю.

В її перебігу Президент теж візьме участь у тамтешньому «Народному вічі».

Віктор Янукович цієї ж суботи відвідував із передвиборчою поїздкою Донецьк як лідер Партії регіонів і агітував своїх прихильників голосувати за цю партію. Він офіційно взяв відпустку з посади Прем’єр-міністра для участі у виборчій кампанії.
XS
SM
MD
LG