Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко вважає, що Янукович бажає його відставки через відмову підтримати проект держбюджету-2008


«На цьому засіданні уряду я був єдиний із присутніх, хто не підтримав проект бюджету... і ніколи не підтримаю, тому що цей документ не бачив і не читав ніхто із членів уряду», – зазначив міністр оборони Анатолій Гриценко.


«На цьому засіданні уряду я був єдиний із присутніх, хто не підтримав проект бюджету... і ніколи не підтримаю, тому що цей документ не бачив і не читав ніхто із членів уряду», – зазначив міністр оборони Анатолій Гриценко, якого цитує прес-служба блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

Іншою причиною бажання його відставки Гриценко вважає відмову Вікторові Януковичу у проведенні мітингу під час проведення передвиборного туру по Сумській області на підприємстві Міністерства оборони «Авіакон» у Конотопі.

«Це військовий об''єкт, і на ньому необхідно чітко дотримуватися закону, у тому числі законодавства про вибори», – наголосив міністр оборони.

Напередодні, у суботу, прем''єр Віктор Янукович заявив, що Анатолій Гриценко мав би піти у відставку, адже його ім''я є у першій п''ятірці передвиборного списку Блоку «Наша Україна – Народна самооборона». При цьому прем''єр зазначив, що не має наміру ставити це питання на порядок денний уряду.
XS
SM
MD
LG