Доступність посилання

ТОП новини

У центральному матчі 9 туру Чемпіонату України з футболу «Дніпро» з рахунком 3 : 0 розгромив харківський «Металіст»


Геннадій Мороз Київ, 17 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Без жодної перерви одразу після матчів національної збірної у відбірному турнірі до першості Європи відновилися поєдинки Чемпіонату України з футболу. Лідери сезону очок не втрачали. А в центральному поєдинку туру «Дніпро» в неділю увечері переграв харківський «Металіст».

Долю заключного матчу 9 туру футбольної першості України в Дніпропетровську вирішили ударні 2 хвилини. Наприкінці першого тайму дублем у воротах «Металіста» відзначився лідер і капітан «Дніпра» Сергій Назаренко. Насамкінець гри справу до розгрому довів Льопа. 3 : 0 – несподівано упевнена перемога «Дніпра» в матчі з головним суперником за третє місце в Чемпіонаті.

А ось «Шахтар» і «Динамо» вигравали у гостях. В однаково складних матчах гранди здобули перемоги з одним і тим самим рахунком 2 : 1. «Гірники» в Одесі були сильнішими за «Чорноморець». А «динамівці» в Донецьку таки дотисли завжди непоступливий «Металург».

І ще два матчі закінчилися на користь гостей. У Києві столичний «Арсенал» поступився «Таврії» 0 : 1. А луганська «Зоря» у Кривому Розі була сильнішою за «Кривбас» – 2 : 1.

Криворіжці разом із охтирським «Нафтовиком» – перші претенденти на виліт з еліти. Зовсім поруч розташувалися «Арсенал» і «Зоря».

Після упевненої перемоги над сусідами із «Закарпаття» дещо поліпшили своє становище львівські «Карпати».

На чолі турнірної таблиці «Шахтар».У доробку гірників 25 очок.

На три пункти менше і друга позиція — в «Дніпра». Третє місце в чемпіонаті посідає «Динамо». «Шахтареві» Чемпіони України програють 7 очок.

Уже за кілька днів провідні клуби України продовжать свої виступи в популярних європейських турнірах

У стартовому матчі Ліги чемпіонів «Шахтар» уже у вівторок прийматиме в Донецьку шотландський «Селтік».

Наступного дня матчем у гостях проти «Роми» чергову єврокампанію розпочинає «Динамо».

А в четвер свої матчі в першому раунді кубка УЄФА зіграють «Дніпро» й «Металіст».

Харків’янам випало позмагатися з англійським «Евертоном». Проти іншого клубу з Британських островів —шотландського «Абердіна» — битися «Дніпрові».

Олена Бондаренко здобула перемогу на тенісному турнірі серії ITF у Харкові

У фіналі домашнього турніру з призовим фондом у 100 000 доларів перша ракетка України менше ніж за годину довела свою перевагу над росіянкою Весною Манасієвою.

Своїй учорашній суперниці, яка на шляху до фіналу вибила з боротьби трьох українок – Юліану Федак, Марію Коритцеву і Тетяну Перебийніс, – Олена віддала тільки два гейми.

Двічі по 6 : 1 – і на додачу до чемпіонського титулу старша з сестер Бондаренко отримала від організаторів турніру новеньке авто марки «Сітроен».
XS
SM
MD
LG