Доступність посилання

ТОП новини

У стартовому матчі групового раунду європейської Ліги чемпіонів із футболу донецький «Шахтар» сьогодні приймає шотландський «Селтік»


Геннадій Мороз Київ, 17 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Літнє міжсезоння в європейському футболі було, як завжди, нетривалим. І вже сьогодні на континенті стартує черговий розіграш Ліги чемпіонів. Першим із українських представників боротьбу в найпрестижнішому клубному турнірі Європи розпочинає донецький «Шахтар».

У Лізі чемпіонів «Шахтар» потрапив до групи D. Суперниками донеччан у цьому квартеті будуть італійський «Мілан», португальська «Бенфіка» і шотландський «Селтік». Саме з чемпіонами Шотландії випало зустрітися «Шахтареві» в стартовому поєдинку лігочемпіонівського турніру.

Нагадаю, що три роки тому ці ж суперники вже зустрічалися в груповому раунді Ліги. І тоді клуби обмінялися перемогами. Щоправда, звитяга «гірників» з рахунком 3 : 0 у Донецьку виявилася вагомішою за мінімальну відповідь «Селтіка» 1 : 0.

На нинішній матч «Кельти» прибули у майже оптимальному складі. А крім того, вже сьогодні в Донецьку очікується десант із майже тисячі шанувальників шотландського клубу, відомих своєю відданістю далеко за межами Британських островів.

Нагадаю, що сьогоднішня зустріч «Шахтаря» і «Селтіка», за традицією Ліги чемпіонів, розпочнеться о 21:45. Судитиме матч іспанська бригада арбітрів на чолі з Альберто Ундіно Мальєнко. Зауважу, що цей футбольний суддя з незвичним для іспанця прізвищем уперше судитиме поєдинок за участю українського клубу.

Генеральним директором київського «Динамо» призначено Реваза Чохонелідзе

Початок справжньої нової ери обіцяє київському«Динамо» президент столичного клубу Ігор Суркіс. Напередодні завтрашнього матчу в Римі в тій-таки Лізі чемпіонів найтитулованіший клуб України уклав угоду з колишнім менеджером самого «Мілана» Ревазом Чохонелідзе.

Відтепер і наступні 5 років знаний спеціаліст грузинського походження працюватиме на посаді генерального директора київського клубу. І за цей час «Динамо» повинно створити якісно нову клубну структуру в царині топ-менеджменту.

Зважаючи на славну історію і неабиякий потенціал, киянам, зі слів самого Реваза Чохонелідзе, буде цілком до снаги стати в один ряд із найуспішнішими клубами Європи.
XS
SM
MD
LG