Доступність посилання

ТОП новини

У центральному матчі 10-го туру Чемпіонату України з футболу донецький «Шахтар» з рахунком 4:1 розгромив «Дніпро»


Геннадій Мороз Київ, 24 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Донецький «Шахтар» залишається поза конкуренцією в українському футбольному чемпіонаті.

У центральному матчі 10 туру національної першості у Донецьку «Дніпро» на рівних протистояв «Шахтареві» лише в першому таймі, який гості навіть виграли з рахунком 1 : 0. А ось по перерві на полі була тільки одна команда. «Шахтар» володів незаперечною перевагою і на один гол гостей зумів відповісти одразу чотирма власними влучаннями. Що й забезпечило команді Луческу упевнену й красиву перемогу 4 : 1.

Не менш вражаючий вигляд у нинішньому турі мало «Динамо». Після відставки Дем’яненка і чергового приходу на тренерський місток команди Йожефа Сабо кияни у Сімферополі з тим же рахунком 4 : 1 розбили «Таврію». «Динамо» й «Дніпро» в турнірній таблиці розділяє лише очко. А от «Шахтар» поки недосяжний. Дніпропетровські «гірники» випереджають на 6, а киян — уже на 7 очок.

Серед інших матчів відзначу вольову перемогу харківського «Металіста» над «металургівцями» Запоріжжя, а також мінімальну перемогу «Чорноморця» з рахунком 1 : 0 над київським «Арсеналом». Нагадаю, що матчі наступного туру футбольної першості країни буде зіграно цими вихідними. А вже у середу відбудуться матчі кубка України з футболу.Уже на старті нового турніру на етапі 1/ 16 фіналу невблаганний жереб звів докупи нинішніх лідерів українського футболу — «Динамо» й «Дніпро». Цього разу принципові суперники зустрінуться в Києві.

Київський «Сокіл» стартував у Вищій лізі Чемпіонату Росії з хокею

Дебютували в новому для себе турнірі українські хокеїсти на льоду київського Палацу спорту двома спареними матчами проти російського ХК «Бєлгорода». Середняк російської Вищої ліги зумів створити господарям неабиякі проблеми. Гості навіть виграли перший матч з рахунком 4 : 2. Бажана для росіян нічия 3 : 3 зберігалася ще за 10 хвилин до завершення повторної зустрічі в неділю.

Одначе «Сокіл» виглядав напрочуд упевнено і мотивовано. І в підсумку завдяки трьом влучанням кияни учора цілком закономірно святкували першу перемогу в Чемпіонаті Росії — 6 : 3. Вже у вівторок та середу столичні хокеїсти прийматимуть інших росіян з міста Волжскій. Щоправа, надалі всі свої домашні поєдинки «Сокіл» проводитиме у Броварському палаці «Термінал».
XS
SM
MD
LG