Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Скільки юнаків поповнять українське військо? Хто має право оцінити вартість квартири?


Ірина Біла Київ, 2 жовтня 2007 (RadioSvoboda.Ua)


БЮТ і «Наша Україна» можуть сформувати новий уряд, стверджує «Газета по-українськи» і докладно переповідає, де святкував свою перемогу Блок Юлії Тимошенко і чим там частували журналістів. Серед страв були червона риба, креветки, фрукти, червоне вино.

Ради чого і проти кого об’єднуються українські металургійні компанії? Про це розповідає «Інвестгазета» у статті «Хто наступний?». А ще видання оповідає, як, скільки і на чому заробляють в Україні швейцарські банки?

В Україні офіційно стартувала призовна кампанія. Як інформує газета «Сегодня», восени планують вбрати у військові строї понад 26 тис. юнаків, це на 10 % менше, аніж навесні і спричинено поступовим плановим скороченням українського війська з 250 до 200 тисяч осіб та переводом його до 2010 року повністю на контрактну основу. Докладніше – в статті «У Києві «поголять» в армію кожного двадцятого».

Знані українські політичні діячі далеко не завжди оголошують декларації про свої доходи. Результатом цього стає спотворення даних або витік інформації. Щоб не публікувати бездоказові цифри, журналісти газети «Діло» вирішили цікавилися статками у самих політиків. Про те, що з цього вийшло, йдеться в матеріалі «Політики з відкритим серцем і закритими доходами».

Створення гігантської металевої арки, якою накриють чорнобильський саркофаг, обійдеться в понад півмільярда доларів. Фахівці непокояться, що для монтажу цього унікального об’єкта не вистачить робітників, адже поки що їхня праця в умовах підвищеної радіації оплачується так само, як і на звичайних будмайданчиках Києва. На цьому наголошує газета «Факти».

Розділити майно, застрахувати або використати як заставу кредиту – практично будь-яка операція з квартирою потребує професійної оцінки її вартості. Хто має право це робити і на яких умовах, розповідає «Газета 24» у статті «Оцінюємо квартиру».
XS
SM
MD
LG