Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку кількість викликів аварійних газових бригад збільшилася майже у 5 разів


Донеччани налякані ситуацією у Дніпропетровську. Втім місцеві газовики стверджують, подібна аварія у Донецьку неможлива.

Донеччани налякані ситуацією у Дніпропетровську. Втім місцеві газовики стверджують, подібна аварія у Донецьку неможлива.

Диспетчер Донецьміськгазу проводить близько півсотні телефонних розмов на день з споживачами, які заклопотані рівнем безпеки в системі газопостачання. До минулої суботи викликів було не більше п’яти. Люди чують невідомі запахи і думають, що це газ. Заступник директора Донецькміськгазу Володимир Кашкін каже, що через надмірну пильність донеччан обсяг роботи збільшився. Хоча на його думку люди перестраховуються, він все одно закликає їх продовжувати телефонувати.

У міськгазі кажуть – людей налякали численні телерепортажі з Дніпропетровська. Донецькі газовики стверджують, що всі комунікації та механізми працюють нормально. Дніпропетровської ситуації навіть не припускають. У Донецьку розроблено комп’ютерну програму, яка дозволяє виявляти та попереджати аварії. Газовики закликають донеччан не лише пильнувати, але й вчасно сплачувати за газ. Адже сума боргів у мешканців Донецька наразі складає 6 мільйонів гривень. Володимир Кашкін наполягає, що своєчасна сплата є сплатою за безпеку.
XS
SM
MD
LG