Доступність посилання

ТОП новини

Спікер кримського парламенту називає знесення будівель на Ай-Петрі «кроком до наведення ладу на цій території»


Сьогодні під час знесення самовільно збудованих репатріантами об’єктів торгівлі на Ай-Петрі правоохоронці затримали понад 20 осіб.

Як заявив Анатолій Гриценко сьогодні в Сімферополі, плато Ай-Петрі пропонують включити до складу Ялтинського гірничо-лісового природного заповідника.

Звернення про це, за словами Гриценка, перебуває на розгляді у Президента.

Сьогодні під час знесення самовільно збудованих репатріантами об’єктів торгівлі на Ай-Петрі правоохоронці затримали понад 20 осіб.

За повідомленням правоохоронців, затриманих допитують у Ялтинському відділенні міліції.

До ліквідації торгового містечка на Ай-Петрі кримська міліція залучила до тисячі бійців спецпідрозділу «Беркут» і Внутрішніх військ.

Торговці – переважно репатріанти – виявили спротив, погрожуючи підпалити себе і торгові об’єкти за допомогою пальної суміші і газових балонів.

Під час сутичок кілька десятків осіб із обох сторін отримали незначні поранення, однак міліція поки що офіційних даних не дає, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Серед затриманих – кілька депутатів Бахчисарайської районної ради і голова Бахчисарайського регіонального меджлісу Ахтем Чийгоз.

У кримському главку міліції повідомили, що правоохоронці діяли на виконання рішення суду за позовом дирекції Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника щодо знесення 7 об’єктів незаконної торгівлі.
XS
SM
MD
LG