Доступність посилання

ТОП новини

У Москві затримали заступника міністра фінансів Росії Сєргєя Сторчака


Про це повідомили в правоохоронних органах Росії. Вчора у робочому кабінеті С. Сторчака провели обшук співробітники ФСБ. Його підозрюють у спробі викрадення бюджетних коштів.

Про це повідомили в правоохоронних органах Росії. Вчора у робочому кабінеті С. Сторчака провели обшук співробітники ФСБ.

Крім Сторчака, у справі проходять Генеральний директор фірми «Содексім» і президент одного з московських банків. Усіх трьох затримали 15 листопада. Наступного дня Басманний суд Москви санкціонував їхній арешт. Їх підозрюють у спробі викрадення грошей із держбюджету в особливо великих розмірах, повідомив представник Слідчого комітету при прокуратурі Росії Владімір Маркін.

Мінфін Російської Федерації підтвердив затримання С. Сторчака. У міністерстві повідомили, що затримання відбулося поза стінами відомства, і висловили думку, що це затримання «може бути пов''язане з порушенням кримінальної справи проти третіх осіб, що не є співробітниками Мінфіну».

Мінфін РФ не одержував ніяких документів, що стосуються затримання заступника міністра фінансів.

С. Сторчак обіймає цю посаду з листопада 2005 року. До цього він був директором Департаменту міжнародних фінансових відносин, державного боргу і державних фінансових активів Мінфіну РФ.
XS
SM
MD
LG