Доступність посилання

ТОП новини

Працівники Державтоінспекції на Луганщині відвідують квартири автомобілістів, позбавлених за рішенням суду водійських прав


Вони запрошують їх до управління ДАІ для того, щоб вилучити посвідчення. Тільки у Луганську їздять за кермом близько 1300 водіїв, що позбавлені прав.


Вони запрошують їх до управління ДАІ для того, щоб вилучити посвідчення.

Тільки у Луганську їздять за кермом близько 1300 водіїв, що позбавлені прав. Тому керівництво обласного управління ДАІ направило своїх працівників сповіщати водіїв про рішення суду.

Інспектори дорожнього руху запрошують їх до управління ДАІ здавати недійсні посвідчення. Понад 300 водіїв на Луганщині вже здали свої документи.

Новий спосіб у ДАІ вважають ефективнішим, оскільки водія-порушника важко затримати безпосередньо на дорозі. Але і в такому разі позбавленого прав усе одно проводять до районного органу ДАІ, щоб там вилучити водійське посвідчення, каже прес-секретар Луганського міського управління ДАІ Ольга Хом’якова.

У деяких квартирах двері працівникам ДАІ не відчиняють або кажуть, що «такий-то щойно виїхав». Але ДАІ сподівається, що від покарання порушники не втечуть.
XS
SM
MD
LG