Доступність посилання

ТОП новини

Анатолій Матвієнко: Блок «Наша Україна – Народна самооборона» не є винуватцем напруженості в новому парламенті


Є дві «мегафракції» – Партія регіонів і Блок Юлії Тимошенко, і між ними є така патологічна ненависть, яка викликає тривогу, заявив лідер Республіканської партії «Собор» в ефірі Радіо Свобода. А фракцію «Наша Україна – Народна самооборона» вони хочуть зробити винною в цьому протистоянні, вважає член блоку НУНС. Водночас він не має сумнівів, що демократичну коаліцію за участі блоків «Наша Україна – Народна самооборона» і БЮТ буде створено – як не відразу сьогодні, то найближчими днями. Так само й Ольга Боднар із Блоку Юлії Тимошенко висловила в ефірі Радіо Свобода думку, що стати на заваді створенню демократичної коаліції «може хіба що відсутність здорового глузду».

Є дві «мегафракції» – Партія регіонів і Блок Юлії Тимошенко, і між ними є така патологічна ненависть, яка викликає тривогу, заявив лідер Республіканської партії «Собор» в ефірі Радіо Свобода.

А фракцію «Наша Україна – Народна самооборона» вони хочуть зробити винною в цьому протистоянні, вважає член блоку НУНС.

«Тривожно, що новообрана Верховна Рада починає знову з жорстокого протистояння. Перед Україною стоять дуже серйозні виклики, і це жорстоке протистояння може завадити адекватним діям у відповідь на ці виклики», – сказав Матвієнко.

На його думку, Партія регіонів і Блок Юлії Тимошенко, «якщо розуміють свою відповідальність перед Україною, мають сісти і принаймні домовитися хоча б про правила гри».

«Хто в коаліції, хто в опозиції – не важливо. Важливо, щоб вони зрозуміли, що не можна підставляти підніжки тільки тому, щоб було гірше», – заявив Анатолій Матвієнко.

Водночас він не має сумнівів, що демократичну коаліцію за участі блоків «Наша Україна – Народна самооборона» і БЮТ буде створено – як не відразу сьогодні, то найближчими днями.

Так само й Ольга Боднар із Блоку Юлії Тимошенко висловила в ефірі Радіо Свобода думку, що стати на заваді створенню демократичної коаліції «може хіба що відсутність здорового глузду».
XS
SM
MD
LG