Доступність посилання

ТОП новини

Депутат від НУНС Микола Оніщук пояснює відмову підписати угоду про створення демократичної коаліції розбіжностями, які виникли між Президентом та лідерами блоку


Про це він заявив в інтерв’ю Радіо Свобода.

Про це він заявив в інтерв’ю Радіо Свобода: «Напередодні засідання, я маю на увазі у п’ятницю, 23 листопада, відбулася зустріч глави держави із народними депутатами, які обрані за списком блоку. І в мене склалося враження, що мають місце певні розходження в баченні шляхів розвитку країни та шляхів досягнення стабілізації між Президентом та нинішнім керівництвом фракції. Саме це було мотивом поки що утриматися від підписання коаліційної угоди».

Наразі угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали сім представників НУНС – Василь Петьовка, Ігор Кріль, Станіслав Довгий, Юрій Єхануров, Віктор Тополов, Микола Оніщук та Секретар РНБО Іван Плющ.

За словами Миколи Оніщука, лідери БюТу та НУНСу ще не запропонували ні фракціям ні Президентові «дорожньої політичної карти», яка здатна забезпечити стабільний розвиток країни.

Оніщук повідомив також, що завтра відбудеться засідання Політичної ради партії «Наша Україна» за участі Президента для остаточного формулювання коаліційної угоди.
XS
SM
MD
LG