Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Чи може Віктор Ющенко знову розпустити Верховну Раду? Чи готовий Давид Жванія підтримати Юлію Тимошенко? Де в Карпатах найдорожча земля?


Ірина Біла Київ, 27 листопада 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Днями Президент Віктор Ющенко на одному із телеканалів заявив, що готовий іти на жорсткі заходи, щоб парламент запрацював. Цю заяву в «Газеті 24» коментує депутат з «НУ-НС» Роман Зварич. Він переконаний, що Віктор Ющенко може підписати черговий указ про припинення повноважень парламенту і проведення дострокових виборів. Про те, чи має він на це юридичні підстави, йдеться в статті «Президент може розпустити Верховну Раду».

Практично всі катастрофи, котрі відбулися в Україні останнім часом, можна було попередити. Про те, чому цього не вдалося зробити, в інтерв’ю «Газеті 24» розповідає начальник Управління прогнозування надзвичайних ситуацій МНС Юрій Колісниченко. Матеріал називається «Катастрофи чітко за планом».

Наближений до близького оточення Президента бізнесмен і головний фінансист проекту «Народна самооборона» Давид Жванія не приховує роздратування від дій глави держави і наголошує в газеті «Діло», що настав час підтримати Юлію Тимошенко. Його аргументи – в публікації “Спонсор «Самооборони».

А ще «Діло» розповідає про ціни на нерухомість у Карпатах. У статті «Скільки коштує будинок в Карпатах» видання інформує, що в деяких гірських районах, розташованих поблизу курортів, ціни на землю та нерухомість виросли вчетверо. Лідером карпатської землі і нерухомості є курорт «Вуковель».

Після ухвалення нової програми з онкології медики прогнозують зменшення смертності українців від раку на 20-30 відсотків. Якщо перевести статистику в «живі душі», вийде понад 25 тисяч врятованих від смерті людей. Про те, яким чином онкологи збираються покращити ситуацію в країні і якими досягненнями можуть уже похвалитися, розповідає газета «Україна молода» в матеріалі «Рак не вирок».

У грудні служби державно-пожежного нагляду України перевірять місця продажу піротехнічних виробів, повідомляє газета «День». Причина – збільшення на новорічні свята травматизму і пожеж внаслідок усіляких феєрверків. Публікація має заголовок «Так просто не постріляєш...».
XS
SM
MD
LG