Доступність посилання

ТОП новини

На шахті ім. Засядька стався третій вибух. Донецькі рятувальники спростовують інформацію про 4 загиблих


Це сталося у неділю, о 21.00. Як повідомили в Центральному штабі державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби в Донецьку, вибух стався на 12-у східному конвейєрному штрекові пласту К8. Загинули, за даними нібито МНС, 4 особи. Рятувальники спростовують цю інформацію. Про число людей, які знаходилися в шахті, не повідомляють. У штабі уточнили, що вибух стався на тому ж горизонті, що й перші два. У Донецьку в лікарнях залишаються 90 гірників, які постраждали внаслідок двох вибухів на шахті імені Засядька. Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій. 43 шахтарі перебувають на лікуванні з 18 листопада, 47 – з 1 грудня. Крім того, за даними МНС, тіла 10 гірників залишаються в ізольованому просторі аварійної ділянки.Ситуація знаходиться під контролем урядової комісії з розслідування причин та ліквідації наслідків аварії на шахті, яку очолює віце-прем''єр-міністр України Андрій Клюєв.


Це сталося у неділю, о 21.00. Як повідомили в Центральному штабі державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби в Донецьку, вибух стався на 12-у східному конвейєрному штрекові пласту К8. Загинули, за даними нібито МНС, 4 особи. Рятувальники спростовують цю інформацію.

Про число людей, які знаходилися в шахті, не повідомляють. У штабі уточнили, що вибух стався на тому ж горизонті, що й перші два.

У Донецьку в лікарнях залишаються 90 гірників, які постраждали внаслідок двох вибухів на шахті імені Засядька. Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій. 43 шахтарі перебувають на лікуванні з 18 листопада, 47 – з 1 грудня. Крім того, за даними МНС, тіла 10 гірників залишаються в ізольованому просторі аварійної ділянки.Ситуація знаходиться під контролем урядової комісії з розслідування причин та ліквідації наслідків аварії на шахті, яку очолює віце-прем''єр-міністр України Андрій Клюєв.Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій. 43 шахтарі перебувають на лікуванні з 18 листопада, 47 – з 1 грудня.

Крім того, за даними МНС, тіла 10 гірників залишаються в ізольованому просторі аварійної ділянки.

1 грудня о 5.55 на шахті ім. Засядька на горизонті 1078 м в 13 східній лаві, де 18 листопада в результаті вибуху загинув 101 гірник, стався другий вибух метано-повітряної суміші, на момент якого на ділянці працювало 63 гірника. Всього в шахті працювало 385 гірників, яких було виведено на поверхню.

Ситуація знаходиться під контролем урядової комісії з розслідування причин та ліквідації наслідків аварії на шахті, яку очолює віце-прем''єр-міністр України Андрій Клюєв.
XS
SM
MD
LG