Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко: Депутати від БЮТ умисно взяли гроші за відкликання своїх підписів під угодою про створення коаліції, щоб дезорієнтувати опонентів


Про це лідерка БЮТ заявила сьогодні на прес-конференції після закінчення урочистих зборів активу блоку.

Про це лідерка БЮТ заявила сьогодні на прес-конференції після закінчення урочистих зборів активу блоку.

За її словами, чотирьох депутатів від БЮТ «довели аж до підписання заяв про передачу їм карток і взяття грошей». За словами Юлії Тимошенко, гроші, які взяли нардепи, були повернуті назад, і БЮТ зафіксував усі докази надання і повернення хабарів.

БЮТ, за словами Тимошенко, має намір передавати хабарі, які пропонують його народним депутатам, у дитячі будинки.

При цьому Тимошенко закликала Партію регіонів і далі пропонувати гроші депутатам БЮТ, щоб ті могли добродійністю підвищувати добробут дитячих будинків, будинків для людей похилого віку й аналогічних установ.

Тимошенко наголосила, що уже сьогодні «за одну депутатську душу пропонують 20 мільйонів американських доларів.

Наприкінці листопада БЮТ обвинуватив депутатів Верховної Ради від Партії Регіонів Олега Надошу й Володимира Сівковича, помічника віце-прем''єр-міністра Андрія Клюєва Сергія Тихонова й лідера Партії вільних демократів Михайла Бродського у спробах підкупу депутатів блоку.

Після цього Бродський відкинув ці обвинувачення, а депутат Верховної Ради від Партії регіонів Раїса Богатирьова закликала БЮТ надати суду й Генеральній прокуратурі документи, що підтверджують заяву про спроби представників Партії регіонів підкупити їх.
XS
SM
MD
LG