Доступність посилання

ТОП новини

Президент представив у парламенті кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єра


Віктор Ющенко також привітав депутатів із завершенням політичної кризи: «Шановні народні депутати, я хотів би привітати вас із рішенням українських виборців, українських громадян 30 вересня. Сьогодні ми маємо оновлений склад Верховної Ради. І переконаний, що нашою спільною перемогою є те, що із масштабної, колосально затяжної парламентської кризи ми вийшли через мирний спосіб, справедливий і правовий». Глава держави також вніс пропозицію на посаду міністра оборони Юрія Єханурова та на посаду міністра закордонних справ Володимира Огризка.


Віктор Ющенко також привітав депутатів із завершенням політичної кризи: «Шановні народні депутати, я хотів би привітати вас із рішенням українських виборців, українських громадян 30 вересня. Сьогодні ми маємо оновлений склад Верховної Ради. І переконаний, що нашою спільною перемогою є те, що із масштабної, колосально затяжної парламентської кризи ми вийшли через мирний спосіб, справедливий і правовий».

Віктор Ющенко вніс кандидатуру Юлії Тимошенко на затвердження Верховної Ради минулого тижня.

Глава держави також вніс пропозицію на посаду міністра оборони Юрія Єханурова та на посаду міністра закордонних справ Володимира Огризка.

Юрій Єхануров був прем''єр-міністром з вересня 2005 по серпень 2006 року.

Володимир Огризко виконував функції першого заступника міністра закордонних справ.

«Стабільність у парламент принесе політика, яка ставить перед собою за мету реалізацію національних пріоритетів», – сказав глава держави.

Він побажав парламенту взаємоповаги й взаєморозуміння.

Сьогодні збігає п’ятиденний термін, коли депутати мають ухвалити своє рішення.
XS
SM
MD
LG