Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваний у скоєнні серії убивств на Дніпропетровщині визнає свою провину за всіма сорока злочинами, в яких його звинувачують


За словами правоохоронців, убивати та ґвалтувати дівчаток і молодих жінок на території Дніпропетровської й Запорізької областей колишній співробітник міліції почав ще у 80-ті роки.

Таку заяву зробив адвокат підсудного Юрій Сиротенко.

За словами адвоката, його підзахисний готовий визнати провину і наполягає на скороченому судовому процесі, аби розглядали лише матеріали кримінальної справи і не заслуховували свідків.

Однак судді вирішили провадити судовий розгляд з дослідженням всіх речових доказів у повному обсязі. Кожне судове засідання буде присвячене розгляду лише одного із сорока епізодів злочинів, за якими вже завершено слідство. Передбачають, що свій вирок суд винесе не раніше, ніж за півроку. Слухання проходить в закритому режимі.

Генпрокуратура передала до Апеляційного суду Дніпропетровська 105 томів кримінальної справи щодо підсудного.

За словами правоохоронців, убивати та ґвалтувати дівчаток і молодих жінок на території Дніпропетровської й Запорізької областей колишній співробітник міліції почав ще у 80-ті роки. Припускають, що всього він міг скоїти до ста злочинів. Затримали його два роки тому.
XS
SM
MD
LG