Доступність посилання

ТОП новини

Уряд планує через тиждень подати до парламенту новий проект Держбюджету-2008


Про це у середу під час першого засідання нового уряду заявила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Вона також ініціює антикорупційну перевірку. «Я б хотіла щоб ми на рівні кожного міністерства провели спеціальний антикорупційний аудит, антикорупційну експертизу, щоб ми подивилися як витрачена кожна копійка, як була віддана кожна ліцензія, як був приватизований та переданий у приватні руки кожен об’єкт, чесно, чи нечесно, що від цього знайшла, і що від цього втратила держава», – наголосила Юлія Тимошенко. Тим часом Віктор Янукович заявив про початок створення об’єднаної опозиції.


Про це у середу під час першого засідання нового уряду заявила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

«Ми значну частину нашого часу присвятимо тому, щоб розробити алгоритм, порядок дій, і подати найближчим часом, я думаю, не пізніше, ніж через тиждень, Проект нового Держбюджету, який може зібрати, і поставити на служіння України усі ресурси, і так само визначити пріоритети для яких варто сконцентрувати фінанси країни і виконати ті, чи інші пріоритетні завдання», – наголосила Юлія Тимошенко.

11 вересня Кабінет Міністрів остаточно схвалив проект Державного бюджету на 2008 рік.

У Секретаріаті Президента заявили, що уряд Віктора Януковича не повністю врахував соціальні ініціативи голови держави.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко також ініціює антикорупційну перевірку.

«Я б хотіла щоб ми на рівні кожного міністерства провели спеціальний антикорупційний аудит, антикорупційну експертизу, щоб ми подивилися як витрачена кожна копійка, як була віддана кожна ліцензія, як був приватизований та переданий у приватні руки кожен об’єкт, чесно, чи нечесно, що від цього знайшла, і що від цього втратила держава», – наголосила Юлія Тимошенко.

Тим часом Віктор Янукович заявив у середу про початок створення об’єднаної опозиції.

За словами лідера фракції «регіоналів», цю роботу вестимуть поки що формально, оскільки «не всі партнери дозріли до цього».

Віктор Янукович, крім того, заявив, що опозиція сформує «тіньовий уряд».

Він також виявив готовність зустрітися з Юлією Тимошенко.

Раніше новопризначена Прем’єр-міністр запропонувала провести таку зустріч для обговорення закону про опозицію.

Матеріали до теми:

• «Спадок» від Януковича і перші дії уряду Тимошенко (Прямий ефір) • Тимошенко – Прем’єр-міністр, Янукович – в опозиції. Що це дає Україні? (Прямий ефір) • Урядовий старт, парламентська перерва • Новий Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко почав виконувати свої обов’язки, Верховна Рада затвердила його склад, відправивши в відставку Віктора Януковича і його уряд, Партія регіонів переходить в опозицію • Довга дорога до влади Юлії Тимошенко • Чого хочуть партії? • Хто заважає Тимошенко стати прем’єром?
XS
SM
MD
LG