Доступність посилання

ТОП новини

Чи змінився стиль прем’єрства Юлії Тимошенко? Коли держава допомагатиме українцям купувати квартири? Хто може анулювати права водіїв?


Ірина Біла Київ, 25 грудня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Чи змінився стиль прем’єрства Юлії Тимошенко? Коли держава допомагатиме українцям купувати квартири? Хто може анулювати права водіїв? Такі, серед іншого, теми української преси сьогодні.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко навряд чи зможе не наступити на старі «граблі», які стали причиною її відставки у 2005 році. Як стверджує «Інвестгазета», стиль роботи Юлії Володимирівни не змінився від часу її першого прем’єрства: усе ті ж тривалі засідання Кабміну і мінімум інформації для ЗМІ. Більше з коментарями до перших днів прем’єрства Юлії Тимошенко можна ознайомитися у рубриці «Обличчя».

Парламентська газета «Голос України» розмірковує, чому для українських адміралів Західна військово-морська база в Одесі перетворилася на валізу без ручки: і кинути шкода, і нести важко. Газетярі доходять висновку, що спільній справі шкодять відомчі чвари.

Незабаром при купівлі квартири українці зможуть розраховувати на державу, яка оплатить третину її вартості. Як пише газета «Факти», передбачене введення системи державних субсидій на будівництво житла. Субсидія буде разова і персоніфікована. Згідно з указом Президента України, уже в 2009 році держава витратить близько 4 мільярдів гривень на будівництво доступного житла.

«Хлібне місце Інги Вершинної» – у публікації під таким заголовком газета «Діло» пропонує інтерв’ю з новопризначеним керівником правління компанії «Хліб України». Свою посаду, за її словами, вона випросила у політради Партії регіонів, і розповідає, чому свого часу покинула фракцію БЮТ і перейшла в «антикризову коаліцію».

Співробітники ДАІ почали ходити по квартирах порушників Правил дорожнього руху з вимогою віддати права. Як зазначає «Газета 24», відтепер ніхто з водіїв-правопорушників не застрахований від того, що їхні права не стануть недійсними. А цю прикру звістку разом із судовим виконавцем може принести додому водієві сам співробітник ДАІ. Стаття так і називається «Даішник на дому».
XS
SM
MD
LG