Доступність посилання

ТОП новини

Україна наразі не видасть Росії члена забороненої Націонал-більшовицької партії Міхаїла Ґанґана


У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що екстрадиція росіянина неможлива, тому що він звернувся з проханням про надання політичного притулку. За міжнародними нормами особу, яка проходить процедуру розгляду прохання про статус біженця, не можна видавати до країни її походження.

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що екстрадиція росіянина неможлива, тому що він звернувся з проханням про надання політичного притулку.

За міжнародними нормами особу, яка проходить процедуру розгляду прохання про статус біженця, не можна видавати до країни її походження.

У 2005 році Ґанґана засудили до трьох років позбавлення волі умовно за участь в акції протесту його партії в приймальні Президента Росії.

У травні 2007 року він був одним із організаторів «Маршу незгідних» у Самарі. Проти Ґанґана порушили кримінальну справу, оголосили в розшук і затримали вже в Україні.

Активіст опозиційного до Кремля об’єднання «Інша Росія», до якого належить і його заборонена партія, вважає, що російська влада переслідує його з політичних мотивів.
XS
SM
MD
LG