Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко: Уряд триматиме курс на подальшу приватизацію українських підприємств


Як заявила Прем’єр-міністр сьогодні в Дніпропетровську, вона «спрямувала доручення місцевим адміністраціям зробити лаконічний список тих підприємств, які внаслідок державних пріоритетів не можуть бути приватизовані». Що ж до всіх інших підприємств, то, заявила прем’єр, «ми будемо робити так, щоб приватизація проводилась на основі досить гарно зафіксованих інвестиційних угод».

Як заявила Прем’єр-міністр сьогодні в Дніпропетровську, вона «спрямувала доручення місцевим адміністраціям зробити лаконічний список тих підприємств, які внаслідок державних пріоритетів не можуть бути приватизовані».

Вона наголосила, що це має бути «виключно короткий список підприємств, які мусять лишитись або казенними, або державними».

Що ж до всіх інших підприємств, то, заявила прем’єр, «ми будемо робити так, щоб приватизація проводилась на основі досить гарно зафіксованих інвестиційних угод».

Також Юлія Тимошенко повідомила, що доручила керівництву на місцях проаналізувати стан, у якому перебувають підприємства державної та приватної власності, які наразі не працюють або працюють неефективно, щоб ужити заходів щодо кожного з них.
XS
SM
MD
LG