Доступність посилання

ТОП новини

Повернення знецінених вкладів є початком президентської кампанії Юлії Тимошенко – Дмитро Святаш


Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив представник опозиційної Партії регіонів Дмитро Святаш.

Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив представник опозиційної Партії регіонів Дмитро Святаш: «Заощадження потрібно повертати, але в інший спосіб. Я думаю, цікавішим, правильнішим було б рішення поступової видачі готівкою, залік не за прострочені вже заборгованості за комунальні платежі, а за поточні платежі. А також заміна на цінні папери Ощадбанку, за якими би мали виплачуватися дивіденди. Так було би правильніше. А зараз, за два роки до президентських виборів, я вважаю, цей крок – це перший крок в президентській кампанії пані Тимошенко».

В якості компенсації за втрачені вклади радянського Ощадбанку уряд пропонує одну тисячу гривень готівкою.

Якщо ж грошей на ощадкнижці було більше, ними можна буде погасити заборгованість за комунальні платежі або використати для придбання товарів.

У цьому ж інтерв’ю Д. Святаш заявив про те, що Партія регіонів не голосуватиме за Програму дій уряду Тимошенко та за нові призначення у виконавчий владі: «Я переконаний, що підтримувати програму уряду, підтримувати кадрові рішення має коаліція, а не опозиція. Це правила гри в політиці. Тому ми не можемо підтримати ані програму уряду, ані кадрові призначення».

Кабмін пропонує Верховній Раді затвердити програму своєї діяльності, а також нових керівників Фонду держмайна, Антимонопольного комітету, Держкомтелерадіо та віце прем’єра з питань паливно-енергетичного комплексу.

Розгляд кадрових питань відбудеться у парламенті завтра.
XS
SM
MD
LG