Доступність посилання

ТОП новини

Київрада ухвалила програму проведення Євро-2012 у столиці України


«Нашоукраїнці» за цей документ не голосували. Вони вважають, що програму ухвалювати потрібно, але мають зауваження до поданого на розгляд документа. Учора президент УЄФА Мішель Платіні закликав Україну й Польщу прискорити підготовку до Євро-2012.

На виконання плану впродовж чотирьох років планують витратити майже 38,5 мільярдів гривень.

«Нашоукраїнці» за цей документ не голосували. Вони вважають, що програму ухвалювати потрібно, але мають зауваження до поданого на розгляд документа.

Дмитро Андрієвський, лідер фракції «Нашої України» в Київраді, зокрема, вважає, що в програмі не визначені напрямки фінансування реконструкції аеропорту «Жуляни», дані щодо будівництва на Трухановому острові і ще низка питань.

За його словами, з більш ніж 20 його зауважень врахували лише одне.

«На жаль, на сьогоднішній день під час обговорення в залі я не мав можливості додати ще свої зауваження, тому я, з одного боку, кажу, що таку програму треба ухвалювати, тим більше, що Україна отримала недвозначний месидж від УЄФА, що якщо роботу не почати найближчим часом, Україна може бути позбавлена права приймати фінальну частину чемпіонату. Але я впевнений, з іншого боку, що програму треба доопрацьовувати», – заявив Андрієвський.

Учора президент УЄФА Мішель Платіні закликав Україну й Польщу прискорити підготовку до Євро-2012.

За словами президента УЄФА, наступні 4–6 місяців будуть надзвичайно важливими, щоб уникнути критичного спаду в підготовці до чемпіонату.
XS
SM
MD
LG