Доступність посилання

ТОП новини

Укрпошта: На окупованому Донбасі залишилося понад 600 поштових відділень


Укрпошта: Прямого поштового обміну між підконтрольними Україні і окупованими територіями не існує
Укрпошта: Прямого поштового обміну між підконтрольними Україні і окупованими територіями не існує

Майже половина всіх відділень “Укрпошти” в Донецькій та Луганській областях залишилися на території, підконтрольній угрупуванням “ЛДНР”, заявив перший заступник гендиректора ПАТ «Укрпошта» Олександр Перцовський в коментарі Донбас.Реалії (проект Радіо Свобода).

За його словами, станом на 2018 рік, на Донбасі працюють 676 стаціонарних відділень “Укрпошти”, що розміщені на підконтрольних українській владі територіях.

Інфографіка проекту Донбас.Реалії
Інфографіка проекту Донбас.Реалії

В Донецькій області працюють 379 відділень, в Луганській – 297. Однак на тимчасово непідконтрольних територіях залишилося 641 стаціонарних відділень: в Донецькій області – 339 відділень, в Луганській – 302.

Також представник ПАТ “Укрпошта” зазначив, що прямого поштового обміну між підконтрольними Україні і окупованими територіями Донбасу сьогодні не існує.

Однак це не заважає угрупованням “ЛДНР” випускати власні “поштові марки”. Як йдеться в сюжеті телепроекта Донбас.Реалії, в Донецьку і Луганську їх дарують почесним гостям, а кожен новий випуск стає гучною подією для медіа, що є підконтрольними бойовикам.

Як «гасять» бойовиків «ЛНР» і «ДНР»? (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:05 0:00

XS
SM
MD
LG