Доступність посилання

ТОП новини

Фоторепортаж із тренінгу з тактичної медицини для журналістів Радіо Свобода

Інструктори з тактичної медицини Тетяна Кагуй та Олександр Кудрявський провели для журналістів Радіо Свобода безкоштовний тренінг із надання першої медичної допомоги при пораненнях у зоні бойових дій. «Помилкою більшості людей є, коли вони вважають, що таке з ними ніколи не трапиться, а якщо трапиться, то вони будуть до цього готовими… І навіть якщо людина один раз пройшла такий тренінг, знання потрібно періодично оновлювати та завжди намагатися бути готовим до непередбачуваного розвитку подій», – наголосила Тетяна Кагуй.

P.S. Кілька днів тому в Кабулі смертник підірвав бомбу у натовпі людей. Від вибуху, серед інших, загинуло дев’ять представників ЗМІ, із них двоє журналістів Радіо Свобода. Разом з ними загинула і молода жінка, яка проходила підготовку перед тим, як розпочати роботу журналістом в Афганській редакції Радіо Свобода.

Зображення 16x9

Андрій Дубчак

Засновник проєкту Donbas Frontliner.

Розповідаю про війну на Донбасі через історії військових і цивільнихhttps://www.instagram.com/andriy.dubchak

Фотограф. Кореспондент. На Радіо Свобода працюю з лютого 2003 року. Виконую функції редактора інтернет-сайту, займаюсь мультимедіа, SEO, фотографією, пишу. Народився 1976 року в місті Калинівка Вінницької області. Закінчив механічний факультет ВДСГІ, КПІ ФІОТ, «Журналістика цифрового майбутнього» Могилянської школи журналістики.  Лауреат конкурсу Lovie Awards у номінації Інтернет-відео за «​відео з йолки». Фіналіст конкурсу European Media Digital Award 2019 у номінації «Engagement». Золота медаль шостого міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto у номінації «Гарячі новини (одиночне фото)»

Зображення 16x9

Сабіна Пухка

Народилася у 1991 році в Києві. Закінчила Київський національний університет культури та мистецтв. Мультимедійний редактор, відео-кореспондент. 

XS
SM
MD
LG