Доступність посилання

ТОП новини

«Марія» – «найвідоміша у світі» виставка про Голодомор – уперше в Україні

Ця, за словами організаторів, найвідоміша у світі виставка про Голодомор-геноцид, була представлена в дев’яти країнах, а тепер уперше експонуватиметься в Україні.

«МАРІЯ» є мобільним меморіальним простором, що увічнює пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і є внеском у діалог про соціальну справедливість і права людини. У центрі виставки – образ дівчини Марії, яка всупереч рішенню диктатора Сталіна вижила, на відміну від мільйонів жертв радянського геноциду в Україні.

Від Голодомору 1932–33 років, за різними даними, загинули від 3,9 до 7 мільйонів людей.

Зображення 16x9

Андрій Дубчак

Засновник проєкту Donbas Frontliner.

Розповідаю про війну на Донбасі через історії військових і цивільнихhttps://www.instagram.com/andriy.dubchak

Фотограф. Кореспондент. На Радіо Свобода працюю з лютого 2003 року. Виконую функції редактора інтернет-сайту, займаюсь мультимедіа, SEO, фотографією, пишу. Народився 1976 року в місті Калинівка Вінницької області. Закінчив механічний факультет ВДСГІ, КПІ ФІОТ, «Журналістика цифрового майбутнього» Могилянської школи журналістики.  Лауреат конкурсу Lovie Awards у номінації Інтернет-відео за «​відео з йолки». Фіналіст конкурсу European Media Digital Award 2019 у номінації «Engagement». Золота медаль шостого міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto у номінації «Гарячі новини (одиночне фото)»

XS
SM
MD
LG