Доступність посилання

ТОП новини

Керівник переговорної групи ЄС щодо Brexit захворів на COVID-19


Барньє заразився коронавірусом
Барньє заразився коронавірусом

У керівника переговорної групи ЄС з питань Brexit Мішеля Барньє виявили коронавірус. Про це він написав у своєму твітері.

«Хотів би повідомити вам, у мене позитивний результат тесту на COVID-19. У мене все добре і я в хорошому настрої. Я дотримуюся всім необхідним інструкцій, як і моя команда. Всім, хто вже постраждав, і тим, хто в даний час знаходиться в ізоляції – ми впораємося з цим разом», – мовиться у повідомленні.

Новий коронавірус SARS-CoV-2, раніше відомий як 2019-nCoV, виявили у Китаї наприкінці минулого року. Він спричиняє захворювання COVID-19. У деяких випадках перебіг хвороби легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем. Це може перерости в пневмонію, що може стати смертельною. Більшість хворих видужує; помирають переважно люди з ослабленою імунною системою, зокрема літні.

За даними Центру даних про коронавірус при Університеті Джонса Гопкінса у США, у світі станом на 19 березня зареєстрували понад 221 тисяч випадків захворювання від коронавірусу. Майже 9000 людей померли, понад 84 тисячі – одужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG