Доступність посилання

ТОП новини

Лікарі міланської клініки підтвердили лейкемію у Сільвіо Берлусконі


Медики не уточнили, коли вперше виявили рак, сказали лише, що він не був гострим
Медики не уточнили, коли вперше виявили рак, сказали лише, що він не був гострим

Колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, якому зараз 86 років, вже деякий час страждає від хронічного раку крові і зараз перебуває в реанімації через легеневу інфекцію, повідомили його лікарі 6 квітня.

Як йдеться у заяві лікарів міланської клініки «Сан-Раффаеле», де в реанімаційному відділенні перебуває Берлусконі, раніше в нього був діагностований хронічний мієломоноцитарний лейкоз. Як повідомляє агентство Reuters, медики не уточнили, коли вперше виявили рак, сказали лише, що він не був гострим.

«Сільвіо Берлусконі зараз перебуває в реанімації для лікування легеневої інфекції», – сказали вони, додавши, що хвороба була пов’язана з раком.

Напередодні стало відомо, що політика знову шпиталізували, хоча він лише минулого тижня виписався з лікарні.

Про діагноз «лейкемія» в експрем’єра першою 6 квітня повідомила італійська газета Corriere della Sera. За даними видання, Берлусконі було госпіталізовано з підозрою на пневмонію, яка могла бути викликана ослабленням імунітету.

Медіамагнат Сільвіо Берлусконі тричі обіймав посаду голови уряду після того, як прийшов у політику 1994 року. Наразі партія Берлусконі «Вперед, Італія» входить до владної коаліції, а сам експрем’єр від вересня минулого року засідає у Сенаті XIX скликання.

XS
SM
MD
LG