Доступність посилання

ТОП новини

ДБР затримало поліцейського, який скоїв смертельний наїзд на пішохода у Броварах


Затриманим є один з керівників взводу полку поліції особливого призначення управління Нацполіції в Київській області
Затриманим є один з керівників взводу полку поліції особливого призначення управління Нацполіції в Київській області

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали одного з керівників взводу полку поліції особливого призначення ГУ Національної поліції в Київській області, який скоїв ДТП зі смертельними наслідками.

«Встановлено, що працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі затриманому готується повідомлення про підозру й вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу та звільнення з посади», – йдеться в повідомленні пресслужби ДБР.

Повідомляється, що за фактом події почалось досудове розслідування, кваліфікація – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до смерті потерпілого.

«У разі доведення провини поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням водійських прав на термін до 3 років», – додали у ДБР.

Ввечері 16 лютого у Броварах Київської області сталася аварія з участю поліцейського, в результаті якої загинув 28-річний пішохід і ще одна людина була госпіталізована. За даними поліції, наїзд скоїв поліцейський з ознаками алкогольного сп’яніння, який при цьому намагався втекти з місця ДТП, але йому завадили інші водії. За фактом аварії у поліції призначили службове розслідування.​

XS
SM
MD
LG