Доступність посилання

ТОП новини

Число хворих на COVID-19 в Україні зросло до 73 – МОЗ


Ще добу тому хворих було 47
Ще добу тому хворих було 47

Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я повідомив нові дані про кількість людей в Україні, які заразилися новим коронавірусом. За повідомленням, станом на 22:50 22 березня зафіксовано вже 73 лабораторно підтверджених випадків викликаного коронавірусом захворювання COVID-19. Ще добу тому йшлося про 47 випадків.

Найбільше зростання числа хворих показав Київ, де до 9 зафіксованих раніше випадків додалися за останню добу 20.

У Київській області 5 випадків (один додався за добу), у Львівській – 2 (плюс один), у Тернопільській – 1, у Чернівецькій – 25, у Черкаській – 1 (виявлений за останню добу), у Дніпропетровській – 2, в Донецькій – 1, у Житомирській – 2.

«Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 820 зразків. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб», – ідеться в повідомленні.

Як було й попередніми днями, залишаються зафіксованими три летальні випадки і один випадок видужання, в якому пацієнта вже виписали з лікарні.

Загалом у світі, за даними Центру даних про коронавірус Університету імені Джонза Гопкінса у США, на цей час підтверджені 329 862 випадки коронавірусного захворювання, з них 14 378 від нього померли, 97 846 уже видужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG