Доступність посилання

ТОП новини

На хабарі за умовно-дострокове звільнення затримали посадовця виправної колонії в Одесі – ДБР


Повідомляється, що посадовець вимагав та одержав через посередника 1200 доларів від родича засудженого (фото ілюстративне)
Повідомляється, що посадовець вимагав та одержав через посередника 1200 доларів від родича засудженого (фото ілюстративне)

У Державному бюро розслідувань повідомили, що правоохоронці затримали 4 жовтня одного із керівників Одеської виправної колонії № 14 «під час одержання неправомірної вигоди».

«За попередньою інформацією, посадовець вимагав та одержав через посередника неправомірну вигоду у сумі 1200 доларів США від родича засудженого, який відбуває покарання у зазначеній установі, за позитивне вирішення питання щодо його умовно-дострокового звільнення. 4 жовтня 2020 року службову особу держустанови затримано в порядку статті 208 КПК України, а також проведено обшук автомобіля та службових приміщень виправної колонії. Предмет неправомірної вигоди вилучено», – йдеться в повідомленні ДБР.

Повідомляється, що під час передачі грошей правоохоронці намагалися затримати посередника, проте він почав тікати, а одержані гроші рвав та викидав по дорозі.

Інкримінована підозрюваному стаття, кажуть в ДБР, передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади до 3 років.

XS
SM
MD
LG