Доступність посилання

ТОП новини

ДБР підозрює двох черкаських поліцейських у катуванні


ДБР відкрило кримінальне провадження за статтею про катування за попередньою змовою групою осіб
ДБР відкрило кримінальне провадження за статтею про катування за попередньою змовою групою осіб

Державне бюро розслідувань підозрює двох черкаських поліцейських у катуванні.

За даними слідства, 5 лютого потерпілий разом зі своїм братом та товаришем перебували в гаражі одного з гаражних кооперативів у місці Городище. До гаража зайшли оперативні працівники поліції, які доставили чоловіка до сектору поліції, де двоє старших дільничних намагались відібрати пояснення з приводу крадіжок та можливого вчинення ним цих крадіжок.

«З метою одержання зізнання у вчиненні злочинів двоє зазначених поліцейських у службовому кабінеті почали бити громадянина зламавши об нього залізний стілець. Після чого, для подолання опору, на потерпілого вдягли кайданки та завдали удари руками, ногами, шлангом від вогнегасника, а також пластиковою пляшкою з водою по голові, обличчю та тулубу», – заявили в ДБР.

У відомстві інформують, що постраждалий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин обличчя, голови та спини, «травматичного видалення зубів» верхньої щелепи.

Кримінальне провадження відкрите за статтею про катування за попередньою змовою групою осіб. Підозрюваним загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

XS
SM
MD
LG