Доступність посилання

ТОП новини

У МВС підтвердили загибель народного депутата Валерія Давиденка


Правоохоронці нині перевіряють всі можливі версії загибелі політика
Правоохоронці нині перевіряють всі можливі версії загибелі політика

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив, що в суботу в Києві, у власному офісі, в туалеті, було знайдене тіло народного депутата Валерія Давиденка з вогнепальним пораненням у голову.

«На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Проводиться комплекс невідкладних слідчих і оперативних заходів щодо з’ясування обставин загибелі народного депутата від Чернігівщини. У тому числі знімаються записи з численних камер спостереження, що у великій кількості розташовані поблизу місця події. Поліцією і прокуратурою будуть перевірятися всі можливі версії трагедії, що сталася», – повідомив Антон Геращенко у фейсбуці.

Раніше сьогодні окремі політики і деякі ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що члена депутатської групи «Довіра» Валерія Давиденка знайшли з вогнепальним пораненням в голову у його офісі в Києві. За непідтвердженими даними, причиною смерті могло стати самогубство. У парламент нинішнього складу Валерій Давиденко був обраний як самовисуванець по 208-му округу в Чернігівській області.​

XS
SM
MD
LG