Доступність посилання

ТОП новини

У Кам’янському сили РФ розбили дачний кооператив, 5 поранених – влада


Наслідки ракетного удару армії Росії. Околиця міста Павлограда Дніпропетровської області, 1 травня 2023 року
Наслідки ракетного удару армії Росії. Околиця міста Павлограда Дніпропетровської області, 1 травня 2023 року

У Кам’янському сили РФ розбили дачний кооператив, п’ятеро людей отримали поранення, зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, серед постраждалих – п’ятирічна дитина.

«Дитині надали меддопомогу. Лікуватиметься амбулаторно. Як і жінки 19 та 47 років. А двоє чоловіків, 36 та 47 років, госпіталізовані. Один з них – «важкий», – йдеться у повідомленні.

Голова ОВА каже, що руйновані 3 дачні будинки, ще 4 – пошкоджені, також понівечені автомобілі.

«Вночі над Дніпропетровщиною сили ППО знищили 10 БпЛА та 4 ракети. Проте є влучання в енергетичні об’єкти», – наголосив він.

Лисак зазначив, що пошкоджені кілька енергетичних об’єктів – у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу.

«Також атакував ворог і Нікопольщину. Через атаку на Нікополь, яка сталася вчора надвечір, пошкоджений санаторій, 3 приватні будинки, господарські споруди. Вночі ворог вдарив по Марганецькій громаді і Нікополю. Знищений магазин. Пошкоджений павільйон з ремонту одягу. Люди цілі», – підсумував місцевий чиновник.

Лисак повідомив на початку доби 29 березня, що російські війська атакували об’єкти критичної інфраструктури Дніпропетровської області.

Форум

XS
SM
MD
LG