Доступність посилання

ТОП новини

Убивство Захарченка: на місці вибуху поранений «податковий міністр» угруповання «ДНР»


«Міністр» Олександр Тимофеєв (праворуч) разом із ватажком угруповання «ДНР» Олександром Захарченком
«Міністр» Олександр Тимофеєв (праворуч) разом із ватажком угруповання «ДНР» Олександром Захарченком

Російські ЗМІ повідомляють про тяжке поранення «міністра доходів і зборів» угруповання «ДНР» Олександра Тимофеєва, який під час замаху на ватажка бойовиків Олександра Захарченка перебував поруч із ним.

Тимофєєв до подій 2014 року був підприємцем, з початку збройного конфлікту на Донбасі брав у ньому активну участь, очолював штаб збройного формування «Оплот» з моменту його заснування.

У центрі Донецька 31 серпня близько 17:30 пролунав вибух, унаслідок якого був смертельно поранений ватажок угруповання «ДНР» Олександр Захарченко.

Це вже не перший ватажок проросійських сил на Донбасі, який помирає насильницькою смертю.

Громадянин Росії Арсен Павлов («Моторола»), який приїхав на Донбас у 2014 році і очолив там незаконне збройне формування – батальйон «Спарта», загинув 16 жовтня 2016 року внаслідок вибуху, влаштованого в ліфті його будинку. Павлов неодноразово хизувався знущаннями над захопленими в перебігу бойових дій українськими військовими і казав, що «розстріляв 15 полонених» військових ЗСУ.

8 лютого 2017 року був убитий невідомими особами у своєму робочому кабінеті на базі бойовиків незаконного збройного формування «Сомалі» в Донецьку Михайло Толстих, більше відомий як «Гіві».

XS
SM
MD
LG