Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі загинув один, поранені двоє українських військових – штаб ООС


Український військовий на позиції поблизу Золотого, Луганська область
Український військовий на позиції поблизу Золотого, Луганська область

У зоні бойових дій на Донбасі 13 червня загинув один український військовий, ще двоє зазнали поранення, інформує штаб операції Об’єднаних сил.

Як ідеться у ранковому зведенні, російські гібридні сили 15 разів порушили режим припинення вогню. За даними штабу, обстріли відбувалися із застосуванням «заборонених Мінськими домовленостями 122 мм артилерійських систем, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї».

В угрупованні «ДНР» ще не інформували про бойові дії 13 червня.

В угрупованні «ЛНР» українських військових звинуватили в одному обстрілі із застосуванням мінометів калібру 120 міліметрів.

Російський спецназ воює на Донбасі – Україна опублікувала докази
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:33:30 0:00

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від березня 2014-го до 31 жовтня 2019 року внаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули від 13 000 до 13 200 людей.

XS
SM
MD
LG