Доступність посилання

ТОП новини

У ДСНС попереджають про грози в Україні і підвищення рівнів води у річках


Раніше влада Києва попередила про грози, град і шквали в столиці України 19 серпня і можливі підтоплення у зв’язку з цим
Раніше влада Києва попередила про грози, град і шквали в столиці України 19 серпня і можливі підтоплення у зв’язку з цим

У Державній службі з надзвичайних ситуацій попереджають про грози на території України 19 серпня.

«За даними Укргідрометцентру, 19 серпня в північних (окрім Сумської), Вінницькій, Черкаській, Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях місцями грози, при грозах подекуди град і шквали 15-20 м/с. У Києві та Київській області вдень 19 серпня грози, шквали 15-18 м/с», – йдеться в повідомленні.

Крім того, ДСНС попереджає про підвищення рівнів води у річках басейну Днiстра (Iвано-Франкiвська, Хмельницька, Вiнницька області). Тут очiкують пiдйому рiвнiв води на 0,2 – 0,8 метра, «без негативних наслідків».

Читайте також: Як Київ «поплив» через потужну нічну зливу (огляд соцмереж)

Раніше влада Києва з посиланням на гідрометцентр попередила про грози, град і шквали в столиці України 19 серпня і можливі підтоплення у зв’язку з цим.

Минулого вечора центр Києва знову підтопило через зливу. Схожа ситуація була в ніч на 16 серпня. Тоді були затоплені вулиці, повалені близько 200 дерев і п’ять опор електропередач.

XS
SM
MD
LG