Доступність посилання

ТОП новини

Facebook безкоштовно покаже матчі чемпіонату Іспанії з футбол у кількох азійських країнах


«Барселона» святкує перемогу в чемпіонаті Іспанії, 20 травня 2018 року
«Барселона» святкує перемогу в чемпіонаті Іспанії, 20 травня 2018 року

Найвищий дивізіон чемпіонату Іспанії з футболу оголосив угоду з Facebook, відповідно до якої глядачі в Афганістані, Пакистані та на Індійському субконтиненті зможуть безкоштовно дивитися ігри наступних трьох сезонів на платформі соціальної мережі.

До переліку країн, які зможуть безкоштовно дивитися 380 матчів ліги, також входять Індія, Бангладеш, Бутан, Непал, Мальдіви та Шрі-Ланка. Перша трансляція відбудеться 17 серпня.

Директор Facebook з питань спортивних прямих трансляцій Пітер Хаттон зазначив, що на трансляціях іспанської Ла Ліги спочатку не буде реклами. Соціальна мережа вважає, що таким чином вона зможе отримати прибутки в майбутньому.

Голова Ла Ліги з діджитал-стратегії Альфредо Бермехо, зі свого боку, назвав «ключовим» партнерство із 350 користувачами Facebook на Індійському субконтиненті.

Ця угода витискає Sony Pictures Network, яка раніше показувала чемпіонат Іспанії в цьому регіоні. Згідно з повідомленнями ЗМІ, сума угоди на трансляцію в період з 2014 до 2018 року становила 32 мільйони доларів.

Сума угоди між Facebook та Ла Лігою не розголошувалася.

Соціальна мережа вже показує ігри північноамериканської бейсбольної ліги MLB. Вартість трансляції однієї гри коштує один долар.

XS
SM
MD
LG